Ögonremover

När jag skulle tvätta bort dagens make up kom jag på mig själv, jag använder ju inte ögonremover. Jag har aldrig varit duktig på att köpa det eller använda det. Undrar om det är många som använder ögonremover. Det finns ju en djungel där ute med removers och priserna varierar verkligen.

Måste verkligen blir bättre på att använda det, men vilken skall man köpa då?
Min fråga till er, använder ni ögonremover och vilken tycker du är bäst? Tipsa mig.
Ögon | |
#1 - - Fröken Viktig:

Använder Mary Kays Oil free eye makeup remover. Rekommenderad av ögonläkare. Den är super och tar även bort vattenfast maskara.

#2 - - Therése (Heartcore):

Jag använde aldrig remover för ögonsminket innan jag började använda vattenfast mascara. Har man inte en stark ansiktsrengöring (med syror och what not) så ska det väl inte vara några problem att använda den till ögonsminket också. Så länge man inte behöver gnugga för mycket och det är milt ska det väl bara vara att köra på :)

#3 - - Paula:

jag ÄLSKAR bi facil från Lancome, den enda som tar bort min mascara. Dessutom är the balms remover hur bra som helst när det gäller ögonskuggor. Jag gillar den inte riktigt lika mycket när det gäller mascara.

#4 - - fia:

jag använder mary kays remover och den är så skön att det känns inte att man tar bort sminket . kan varmt rekmomendera den .

#5 - - Madeleine:

Eficial från Lancôme, fungerar på allt. Fin och rolig blogg :)

Upp