Rapsodines hårvårdsserie

Rapsodines hårvårdserie består av välgörande, återfuktande rapsolja. Som vi alla vet är rapsolja bra för matlagning, men även för hälsa, hud och hår. Oljan är halvfet och absorberas snabbt. Mycket bra för torr och irritarad hud. Rapsodines produkter är ekologiskt framställda och tillverkade av vegetabiliska råvaror. Deras produkter är inte testade på djur.

Schampo - Rapsodine schampo är så milt att det kan användas varje dag. Baserat på svensk rapsolja som stärker håret och ger det näring samt ger en mjuk känsla. Innehåller vitamin E.


Balsam - Rapsodine hårbalsam gör håret mjukt och följsamt och skyddar mot dagligt slitage. Baserat på svensk rapsolja som ger håret en näringskick och fungerar som en lätt inpackning för håret. Innehåller vitamin E.


Jag är nyfiken på hur dessa hårprodukter luktar. Rapsodines produkter finns att köpa hos välsorterade parfymerier, hudvårdssalonger, och hälsokostsbutiker samt på kedjan Life i hela Sverige för 69 kr/st.


Läs även: Rapsodine lanserar ny hudvårdsserie, Miafred och Miafred
Schampo | |
#1 - - Hanna:

Hej!Jag tänkte först tacka så hemskt mycket för att du röstade på mig i tävlingen om datorn! Jag uppskattar det verkligen. Nu är det två dagar kvar tills tävlingen avslutas (ons 15 juli kl. 15.00), och jag ligger tvåa just nu. Jag behöver alltså din hjälp nu i slutspurten!Jag undrar om du skulle kunna skicka länken till några vänner och be dem att rösta (via mail, MSN, Facebook eller kanske lägga ut länken på bloggen?), rösta från ett annat IP-nummer (från jobbet, biblioteket, en väns hus, sommarstuga eller liknande) eller sprida tävlingslänken på något annat sätt. Jag vill verkligen vinna, och kan inte göra det ensam!Länken till min tävlingssida: http://www.asusnordic.com/summertour/?p=338 (man röstar genom att klicka på den rosa snäckan - det tar bara nån sekund)Om du bestämmer dig att hjälpa mig, kommentera gärna tillbaka så att jag kan tacka för hjälpen!Många kramar//Hanna

#2 - - -Milly-:

Vilken underbar blogg du har! ♥

Ska vi kanske följa varandra via bloglovin'?Kram ♥

#3 - - -Milly-:

vad kul :)

du är tillagd :)

#4 - - Mican:

Hejsan!Jajjemen har gjort headern själv!

Härlig blogg du har!Ha en bra dag!

/Mican

Upp