Tony&Guy Dry Shampoo

Tony&Guy har bra produkter. Jag har testat och jämfört två av deras torrschampo, Refreshing Dry Shampoo och Model.Me Erin Quick Fix Dry Shampoo. Torrschampo brukar jag använda när mitt hår börjar bli fettigt och jag inte hinner tvätta det. Jag tycker att vissa torrschampo kan vara svåra att tvätta ur, därför måste man ha ett bra schampo, som klarar av dessa rester.

Toni&Guy Refreshing Dry Shampoo - Den ultimata återupplivande stylingprodukten! Vi har alla varit där - håret behöver tvättas, men att snabbt komma ut genom dörren kommer i första hand. Men äntligen - nu kommer en lösning för alla tidspressade fashionistas i form av den återupplivande stylingprodukten TONI&GUY Refreshing Dry Shampoo.

Detta torrschampo, med en formula som passar alla hårtyper, har en fantastisk, finfördelad spray speciellt utvecklad för att skapa en silkeslen finish. När den får grepp på överflödigt fett väcker den nytt liv och fräschar upp ditt hår mellan schamponeringar.

Toni&Guy torrschampo hjälper till att pigga upp håret under arbetsdagen, efterfesten med mera, men även för att skapa den där närvarande, sexiga texturen och volymen med en diffus finish. Så, bokstavlig talat - den hjälper dig att vara uppfräschande kreativ - vart än du råkar befinna dig!


Toni&Guy Model.Me Erin Quick Fix Dry Shampoo - Ett snabbt namn, en snabb insats, denna behändiga "livräddare" för håret är Erins favoritprodukt i serien och den innehåller en doftneutraliserande ingrediens som verkligen fräschar upp mellan schamponeringarna genom att avlägsna överflödigt fett i hårbotten så att håret återigen blir lättskött med luftig volym, för att fräscha upp din frisyr.

Jag kan direkt säga att min favorit är toppmodellens Erins Quick Fix Dry Shampoo. För den andra lämnar vita prickar efter sig, fast jag skakar flaskan bra. Den syns i mitt hår och det gör inte Erins torrschampo. Mitt hår känns bättre och schampot suger åt sig alla fett från hårbotten. En bra lösning som sagt om man har bråttom och inte hinner tvätta håret.

Pris: Refreshing Dry Shampoo ca. 120 kr och Model.Me Erin Quick Fix Dry Shampoo ca. 150 kr
Finns att köpa hos bl.a: eleven, professionella frisörer.

Vård & Styling | |
#1 - - Paula:

det nya från björn axén är också grynt!

Upp