Aquamineral

Jag har ju testat serien Natuvive Essentials Aquamineral. Tänkte skriva lite vad jag tycker om serien och dess produkter. Vi börjar först med kroppsprodukterna.

Shower Gel - Denna gele skummar bra och jag har inte problem med lukten, vilket är havsdoft. Ganska bra dusch gele, men priset är väl för saftigt för min del. Huden känns inte uttorkad efter användning. Har använt den mycket nu under de soliga dagarna.

Bodylotion - är lätta att jobba med och går snabbt in i huden. Den lämnar huden återfuktad och fräsch så som jag vill ha den.

Cleansing Gel - Denna rengörningsgele är ok. Den gör sitt jobb, tvättar bort sminket och huden blir inte uttorkad. Ett minus är att den är svår att skölja bort.

Eye Gel - Denna produkt får det bästa betyget i hela serien. Huden runt ögonen blir mjuk och gelen lämnar en skön/svalkande känsla.

Moisturising Face Cream - Hudkärmen lämnar huden mjuk och skön, men tyvärr fick jag små finnar av den. Konsistensen är krämig men även lite geleaktig kan jag tycka.

Jag vet inte riktigt vad jag skall säga om serien i helhet. Tycker att produkterna är okej. Min favorit är ögon gelen och bodylotionen.


Läs även: Natuvive Essentials
Allt om Hudvård | |
#1 - - Milica:

Vilken sida är du på?

#2 - - Milica:

Jag har bara Om jag kunde drömma och När jag hör din röst, sj?

Jag är bara på sida 118 eftersom jag köpte den iförrgår.

#3 - - Fröken Viktig:

Jag köper dem via en konsulent, men har även lite produkter själv i lager!

#4 - - Milica:

Jag hitta bara ettan o tvåan

#5 - - fia:

gå in på www.marykay.se och klicka dig fram till närmaste försäljare . jag har en personlig försäljare och trivs med henne och du har chansen att börja sälja själv med om du vill , jag har valt att inte göra det . lycka till .

#6 - - Linda-Pauline:

sv; tack så mycket ^^

#7 - - Milica:

Köpte dom i barkarby :D

#8 - - Emelie:

Sv: yeess rosa är nice!

#9 - - flipp:

jag vet :) vill så ha dem jag inte har ;)

#10 - - Anonym:

sv: Okej det skall jag absolut göra, färgen på läppglanset är faktiskt ganska ljus, det ser ganska rosa ut men när man väl lagt på det är det väldigt ljust i färgen :)

#11 - - Jessica:

sv: Okej det skall jag absolut göra, färgen på läppglanset är faktiskt ganska ljus, det ser ganska rosa ut men när man väl lagt på det är det väldigt ljust i färgen :)

Upp