Karin Herzog Oxygen Face Cream - 2%

Jag har testat krämen ovan som kommer från Karin Herzog och jag måste säga att det är verkligen en mirakelkräm. Den har blivit en stor favorit hos mig och jag kommer nog aldrig att vara utan den igen.

Jag fick hem en tub i början av juni och har använt den flitigt sedan dess, både morgon och kväll. Jag har till och med köpt en ny tub. Jag har haft svåra acne som jag har fått behandla med starka mediciner och nu är jag fri från acne, men får finnar lite då och då. Därför har jag just testat denna kräm ovan som är till för personer med acne och andra orenheter i huden.

Krämen innehåller oxygen (syre), vilket dödar bakterier på ett naturligt sätt samtidigt som den tillför fukt och vitaminer till huden. Syret hjälper huden att även blir av med slaggprodukter och balansera talg produktionen i huden.

Man skall använda spateln till att applicera krämen punktvis, på kinderna, pannan, hakan och halsen. Vi har större porer på fingrarna större än i ansiket  därför skall man stryka på krämen och inte använda händerna. Efter att jag har styrkt på krämen väntar jag en stund och sedan klappar jag in resten av krämen som syns. Det kan pirra lite i huden i början och svida i ögonen, men detta går över ju längre tid man använder oxygen produkter. Det är inget konstigt eller farligt. Syret i krämen har en naturlig blekande effekt på hår, så va noga med att inte styrka på för nära ögonbrynen och hårfästet. Jag tycker om detta för nu är min mini mustasch mindre synlig och håret i ansiktet syns inte alls. Krämen går att använda under make up också.

Jag blev lite orolig en tid då det var fint väder och tänkte, nu måste jag sluta att använda krämen, för jag visste inte om det gick att kombinera syre och sol. Men visst det går hur bra som helst. Eftersom syret tillför fukt får man en fräsch och vacker solbränna. Melaninproduktionen i huden stimuleras och detta gör att man får en varaktig och snabb solbränna.

Jag kan verkligen varmt rekommendera denna kräm till alla där ute med problem hud. Min hud är super bra, tack vare denna mirakelkräm. Utseendet på förpackningarna är inte det snyggaste jag har sätt, men det bryr jag mig inte om i detta fall, för innehållet är guds gåva till alla oss med problem hy.

Läkaren och forskaren dr Paul Herzog var den förste i världen med att lyckas att stabilisera oxygen (syre) i en kräm och dässutom göra det så briljant att vid varje applicering på huden pressas oxygen (syre) tillsammans med kristallrent vatten och vitaminer ner i huden. Detta ger samtidigt huden micromassage som stimulerar blodcirkulationen och förbättrar därmed ämnesomsättningen, både fet och torr hud kommer i balans. Produkterna ökar också produktionen av kollagen vilket gör huden fastare och mer elastisk.

Oxygen (syre) är källan till allt liv och det har visat sig att redan vid 20-25 års ålder minskar hudens innehåll av syre och speciellt i ansiktet och många tror att det är en av största orsakerna till för tidigt åldrande. Hudcellerna som alla andra celler behöver syre för att leva. Hudens vitalitet bibehålls av syret. Syre bromsar åldrandeprocessen och hjälper huden att hålla sig ung, frisk och fräsch.

Oxygen produkterna:
Återuppbygger huden, är effektiva mot ålderstecken, motverkar bruna fläckar, är effektiva mot celluliter och bristningar, gör huden fastare och tätare, är effektiva mot acne och finnar, bibehåller hudens fräschhet och dom är aldrig testade på djur. Karin Herzog oxygen produkterna är enkla att använda och passar alla åldrar och alla hudtyper och både män och kvinnor


Pris: 369 kr
Du hittar Oxygen Face Cream - 2% på Karin Herzog hemsida


Läs även:
Karin Herzog Oxygen Sun Cream - 1%
Allt om Hudvård | |
#1 - - Therése:

Väldigt bra blogg! Ska vi följa varandra med Bloglovin? Jag följer gärna din :) Kram

#2 - - Madeleine:

Tänkte faktiskt skriva en om parfymer. Ja, har varit där och lånat varje bok de har om parfymer ungefär. Några bra tips på parfymer du hade velat läsa om? :)

#3 - - Paula:

jag älskar också den där!

#4 - - Anna:

Älskar KH produkter bästa man kan hitta.

Upp