Rosenserien

Rosenserien är en svensk, biologisk och ekologisk hudvårdsserie för hela familjen. Tillverkningen sker i Sverige och huvudkontoret ligger i Valdemarsvik. Produkterna innehåller äkta rosenolja. Basen är Aloe Vera, istället för vatten. De är fria från animaliska ingredienser, alkohol, mineraloljor samt andra skadliga kemikalier och är dessutom inte djurtestade.

Jag har testat tre produkter ur Rosenserien. Jag ÄLSKAR lukten på dessa produkterna. Den påminner mig om när jag var liten och jag lekte med mammas produkter, som också luktade rosor. 

RENGÖRINGSKRÄM
Skonsam och vattenlöslig rengöring som effektivt tar bort smuts, damm, makeup och döda lösa hudceller. Masseras in över ansikte och hals. Normal till torr hud - varje dag, sköljs bort med vatten. Känslig hud - undvik vatten, torka bort rengöringen med en mjuk ansiktsservett, gärna fuktad med Rosenvatten. Tar bort de flesta sorters makeup.

Jag har blandhy. Jag masserar in rengörningskrämen på huden och tvättar bort det med vatten. Huden känns verkligen ren och inte alls torr. Har även tagit bort det med ansiktsservett. Allt smuts kan inte försvinna tänker man, men det mesta går faktiskt bort. Om man använder ansiktsvatten till, går ALLT bort. Super bra produkt i en pumpflaska.

ROSENVATTEN
Vårdande, uppfriskande och alkoholfritt ansiktsvatten. Förbereder huden för de vårdande hud- och kroppsprodukterna genom att återställa hudens pH-värde och sluta porerna efter rengöring. Neutraliserar effektivt vattnets negativa effekter på huden. Fungerar även som en fuktsluss så att ansiktskrämen går lättare och djupare in i huden. Används istället för vanligt vatten på morgonen och alltid innan ansiktskräm. Spraya direkt på huden eller i handen och badda över ansikte och hals. Kan med fördel användas även under dagen om behov av extra fukt.

Oh, vilket underbart ansiktsvatten och den luktar underbart. Huden känns super ren och friskt efter användning. Jag sprayar lite i händerna och bäddar in den i hyn. För att få bort all smuts sprayar jag den på bomullsrondeller och rengör på det viset. Kommer i en praktisk sprayflaska.

FUKTKRÄM - NORMAL HUD
Lättabsorberad kräm för ansikte och hals, rik på fuktighetstillförande och fuktighets-
bindande naturliga råvaror. Krämen innehåller verksamma vegetabiliska ämnen som tillsammans skyddar, stärker och ger näring åt huden. Fungerar som både dag- och nattkräm. Innehåller naturligt UV-filter. Rekommenderas i kombination med Rosenseriens Ögongelé.

Bra fuktkräm. Huden känns mjuk och återfuktad. Lätt att arbeta med och den går snbbt in i hyn. Den fungerar också jätte bra som bas innan sminket. Krämen kommer i en smart vakuumflaska vilket håller bakterierna borta.

Jag är positivt överraskad över dessa produkter och är super nöjd. Nu är jag jätte nyfiken på resten av serien. I Rosenserien hittar du produkter för hela kroppen.


Produkterna säljs och används på salonger, spaanläggningar, hälsokostbutiker och vid hemförsäljning. År 2008 valdes Rosenserien till Årets Naturkosmetik av hälsokostfackhandeln i Sverige.

Läs mer om produkterna på Rosenserien.com

Allt om Hudvård | | 11 kommentarer |

Hawaiian Tropic Lime Coolada Body Butter


Nu när jag har fått en massa färg vill jag behålla färgen också. Jag blir snabbt vit igen och jag gillar inte det. Vill vara brun för alltid. Jag behåller min bränna bäst med denna butter ovan. Inte bara får min hy fukt den även luktar gudomligt gott. Den luktar kokos blandat med lime och jag älskar det. Lätt att arbeta med och går bra in i hyn. Verkligen en toppen produkt nu till sommaren, då man är ute mycket i solen och vill bevara fukten i hyn, men framför allt behålla solbrännan.

Denna intensivt återfuktande, rika formula kan användas varje dag och hjälper till att bevara hudens hälsosamma utseende. Berikad med mangosmör, sheasmör, kakaosmör och avokadoolja för att hjälpa till att bevara sin solbränna längre. Innehåller dessutom Hawaiianska botaniska extrakt och Aloe vera för att ge näring och vårda din hud.

Pris: ca. 99 kr
Finns att köpa hos bl.a: eleven, söderfin och alla affärer där de säljer Hawaiian Tropic produkter
Kroppsvård | | 8 kommentarer |

La Paz

Jag har haft en underbar dag. Här i Göteborg har det varit varmt och skönt. Jag har badat en massa fast det var lite kallt i vattnet. På bilden nedan ser ni mina fötter och lacket 71 La Paz från Mavala på tånaglarna. Såg sedan att jag hade matchat bikinin med lacket, tänkte inte ens på det. Hur har ni haft det idag?
Naglar | | 3 kommentarer |
Upp