Braun Silk-épil Xpressive Body System Wet & Dry

Jag önskar mig lena ben i sommar och det tror jag de flesta gör. Jag vill ha denna epilatorn här ovan. Braun Silk-épil Xpressive Body System Wet & Dry heter den och går att använda även när man duschar/badar. Jag har en mycket gammal epilator, som jag inte här hemma. Visst kan man välja att vaxa sig också, men det kostar ca 500 kr (om man gör det på salong) varje gång man skall vaxa sig. En epilator har man alltid hemma och kan använda den i lugn och ro. Visst gör det ont, men smärtan är den värd. Ju mer man använder en epilator desto mindre gör det ont. Vill ha en Braun Silk-épil Xpressive Body System Wet & Dry nu, tack!

"Braun Silk-épil Xpressive är en nyskapande uppladdningsbar wet & dry epilator med ett patenterat HairLift-system som lyfter, lossar och skonsamt avlägsnar hår. Den har dessutom ett flexibelt huvud och en aktiv massage-funktion som maximerar komforten. Wet&Dry: Tack vare dess nya konstruktion så kan denna epilator också användas i duschen eller badet för en ännu skonsammare epilering.

Den passar lika bra för att ta bort hår från ansikte, kropp och bikinilinje. Silk-épil Xpressive är uppladdningsbar, kan sköljas för enkel rengöring, och levereras med en förpackning pre-epilation-servetter för att lugna huden."
Eleven.se

Pris: 1395 kr
Finns att köpa hos bl.a: Eleven.se
(Bild: eleven.se)
Kroppsvård | |
#1 - - nina:

sv; njae roligt och roligt..det finns alltid hål att fylla=)

#2 - - nina:

sv; hmm ja resa har man kanske inte råd med hehe

#3 - - Jessica:

Den där verkar ju vara tusen gånger bättre än en vanlig rakhyvel! :)

#4 - - Emma:

sv: nej jag har faktiskt inte gjort det, hittills tycker jag den är helt okej

#5 - - Emma:

sv: absolut!

Upp