Karin Herzog Oxygen Sun Cream - 1%

Jag måste tipsa er om att när du handlar två st Karin Herzog produkter till ord. pris så får du
Oxygen Sun Cream på köpet. Den kostar 369 kr i vanliga fall. Jag håller på och testar en ansiktskräm från detta märke och jag är enormt imponerad. Det kommer mer info om den lite längre fram. Detta solkräm verkar vara super bra och jag skulle vilja testa den hemskt gärna. Läs själv och bedöm:

Oxygen Sun Cream - 1% - Oxygen Sun Cream tillför huden oxygen (syre) som stimulerar hudens melaninproduktion som gör att du får en snabb och vacker solbränna. Oxygen stimulerar blodcirkulationen och ökar produktionen av melanin nere i huden och får det upp till ytan som gör att det oxideras snabbare - dvs. ger mera solbränna och därmed bättre naturligt skydd mot solen. Melaninet i huden har till uppgift att skydda mot skadliga UV-strålar, det absorberar UV strålar och bryter ner dessa. Oxygen Sun Cream tillför huden också fukt och näring och bevarar elasticiteten i huden och motverkar för tidigt åldrande. Passar alla hudtyper och åldrar. SPF 4.

* Passar mycket bra i solarium eftersom den ger en jämn och vacker solbränna.

* Oxygen Body 1% with fruit acids är extra skön efter solbad.

* Använd gärna din favorit SPF creme ovanpå Oxygen Sun. Ett bra alternativ är Karin Herzog "Day Protection" som ger ett bra skydd mot strålning från dator och sol, SPF 10.

* Ha alltid Karin Herzog solcreme underst, då den ger huden dess behov av oxygen, näring och fuktighet.


Följ min blogg med bloglovin
Kroppsvård | |
Upp