Korres Jasmine ShowergelDuschgel som ger ett krämigt skum och en mätbar, långvarig fukteffekt. Veteproteinerna bildar en skyddsfilm på huden som bevarar dess naturliga fuktnivå. Aktiv Aloe®, med höga halter C-vitamin, E-vitamin, zink och antioxidativa enzymer, stärker hudens immunsystem. Tack vare sin förmåga att stimulera syntes av kollagen och elastin hjälper Aktiv Aloe® även till att reducera synbara ålderstecken.

Jag älskar verkligen att duscha länge. Men tyvärr hinner man inte det ofta, speciellt på vardagarna. Jag försöker ta ett långt bad och bara unna mig skönhet varje söndag. Men idag fick det bli en lång dusch istället. Nu har jag testat Korres Jasmine Showergel. Oh, vilken underbar produkt. Det första som föll mig i smaken var doften, blomman Jasmine luktar verkligen underbart. Ibland kan produkter lukta "falskt", men denna produkt luktar verkligen som om man befinner sig i en trädgård fullt med Jasmine blommor. Konsistensen på gelen är lagom tjock och den skummar perfekt. Lätt att duscha av också. Verkligen en toppen produkt, som jag kommer att använda mig mycket av i sommar.

Pris: 124 kr
Finns att köpa hos: korresscandinavia.com


Läs även: Korres
(Bild: korresscandinavia.com)
Kroppsvård | |
#1 - - Fred:

sv: lät inte helt fel! :-)

#2 - - Edith:

yoyoyo, gillar bloggen din. riktigt nice :]

vore kul om du kunde gå in på min och säga

detsamma ;] Läget annars då? :]

peace, e.

#3 - - Banke:

Sv: Självklart att jag ska skriva om My new bff är bra eller inte... Ha det så kul i Malmö... =)

#4 - - Anna:

Vilken fin & bra blogg du har! :) Ska lägga til dig på bloglovin nu :) Du kanske vill lägga till mig med?Kika gärna in hos mig iallafall. Kram! /Anna

#5 - - Anna:

#6 - - Anna:

SVAR: Tack så mycket! Allt bra? /Anna

#7 - - Jessica L-s:

Utanför Göteborg..sol och skit fint väder..Haft roligt idaag?

#8 - - Anonym:

ohh det tackar jag för ! :D

#9 - - JAG DESIGNAR DIN BLOGG:

ååhja nu blåser det väldigt mycket..ååh studenten är kul..ja tog den för 2 år se..härligt härligt

Upp