Sjö & Hav

Jag har aldrig förr lagt märke till att det finns så många svenska produkter. Har inte tänkt på det innan. Sjö & Hav kommer ut med en serie som också är svenskt. De tillverkar skönhetsprodukter speciellt för användning i våra svenska salta vatten, perfekt för oss som skall stanna i Sverige över sommaren. Produkterna går självklart att använda i sött vatten också. Flaskorna är flytande även när förpackningen är full och deras produkter är även miljöanpassade. Produkterna är även testade för svanenmärkning och har ph-värde 5.


Sjö&Hav Saltsjötvål är en tvål i flytande form speciellt anpassad just för dig som njuter av ett aktivt friluftsliv. Tvålen är av hög kvalitet och framtagen för att passa i svenska vatten. Den innehåller ämnen som gör att den löddrar rikligt i både salt- och sötvatten. Sjö&Hav har en mild, fräsch parfymering och innehåller BioGenActive som återfuktar och mjukgör huden.


Sjö&Hav saltvattenschamo  är ett  schampo speciellt anpassad för saltvatten av hög kvalitet och framtagen för att passa i våra  svenska vatten. Den innehåller ämnen som gör att den löddrar rikligt i både salt- och sötvatten. Sjö&Hav har en mild, fräsch parfymering och endast biologiskt nedbrytbara råvaror används.


Sjö&Hav Solskyddscreme är en vattenresistent och återfuktande hudlotion med medelhögt skydd, spf 20, anpassad för skandinaviska solförhållanden på och vid vatten. Skyddar både mot uva- och uvb-strålar och hjälper samtidigt huden att hålla sig mjuk och smidig.
Kroppsvård | |
Upp