Smashbox High Definition Healthy FX Foundation

Smashbox High Definition Healthy FX Foundation är en foundation som är lätt att arbeta med. Den har en mellantjock konsistens och täcker halvbra. Flaskan är liten och har en stilren design. Ett plus är självklart pumpen, vilket är hygieniskt. Resultatet blir fint och jämt. Nu på sommaren är det extra viktigt att skydda sig mot solen och inte göra som jag gjorde idag (brännde mig i ansiktet, ser ut som en tomat). Denna har UVA/UVB skydd med SPF 15, verkligen ett stort plus just såhär på sommaren. Foundationen finns i hela 12 nyanser, verkligen ett plus till.

Eleven skriver såhär om Smashbox High Definition Healthy FX Foundation:


High Definition Healthy FX Foundation innehåller all näring din hud behöver för att se hälsosamt frisk ut. Naturligt extrakt från majs agerar energigivande för dina celler och gör att din hud blir fräschare, livligare och perfekt.

High Definition Healthy FX Foundation är fylld med ålderstrotsande ingredienser - inklusive SPF 15 för att skydda mot solens skadliga UVA & UVB strålar samt vitamin C för att hjälpa till att bekämpa fria radikaler. Dess unika, patenterade bio-leverans-system återfuktar och stramar upp din hud under hela dagen för ett långvarigt perfekt resultat!

Pris: 355 kr
Finns att köpa hos bl.a: Eleven.se
(Bild: Eleven.se)
Bas | |
#1 - - Makeuponista:

Sv: Ta med dig vännerna vetja :P

Oj, svår fråga. Det finns nog det mesta du kan tänka dig, Hawaiian Tropic, nästan alla hudvårdsmärken du hittar på t.ex H&M, Nouba, Wet´n Wild, Color Club, Maybelline, Depend, L300, Viva la Diva m.m.Det finns så mycket så att det är svårt att nämna alla, :)

Upp