Rapsodine lanserar ny hudvårdsserie, Miafred

Rapsodine lanserar en ny hudvårdsserie. Serien heter Miafrid och i serien ingår sju olika ekologiska produkter för ansikte och kropp. Produkterna är helt fria från färgämnen, parabener och SLS, alltså innehåller produkterna enbart ingredienser med biologiskt ursprung. Ekologisk rapsolja är grunden för Miafrid produkter. Rapsoljan kommer från Gunnarhögs Gård på Österlen i Sverige. Inga produkter i serien Miafrid är testade på djur.

Rapsoljan är överlägsen mot torr hy och sägs kunna lindra hudbesvär lika bra som kortison fast utan biverkningar.

Rapsoljan är en ren naturprodukt och är helt obehandlad. Rapsoljan i Rapsodines produkter kommer från den fina höstrapsen som med den årslånga tillväxten ger rapsoljan dess goda egenskaper. Kallpressningen sker vid låg temperatur och det utvinns endast tre droppar olja i sekunden.

Jag själv har inte testat någon ur serien. Men det lockar mycket. Gillar namnen på serien, Miafrid. Jag tänker mig bort till sommaren och en stor äng med rapsblommor.

Miafrids produkter finns att köpa hos bl.a: välsorterade parfymerier, hudvårdssalonger, och hälsokostsbutiker samt på kedjan Life i hela Sverige


Bodylotion:
En bodylotion som återfuktar och ger huden lyster. Fungerar på alla hudtyper, speciellt på torr och irriterad hy.  Doftar mandel och honung.

Pris: 189 kr


Day cream
: En lätt dagcreme med doft av grönt te

Pris : 179 kr


Night cream: En mjukgörande nattcreme som återfuktar på djupet.

Pris: 179 kr

Kollektioner | |
Upp