KEB Swedish Formula

Dessa två produkter från KEB skall jag testa. KEB Swedish Formula Purifying Cleansing Foam och KEB Swedish Formula 24h Arctic Moisturising Cream. Det skall bli roligt att testa produkter från Sverige och om man läser infon (lite längre ner), så låter det hur bra som helst ju. Återkommer med mer info om hur produkterna var lite längre fram.

Lite info om KEB:


Inspirerade av naturlig svensk skönhet och Sveriges högsta berg, Kebnekaise, erbjuder KEB Swedish Formula en effektiv och naturbaserad hudvårdsserie för både kvinnor och män. De har kombinerat avancerad forskning med det kraftfullaste naturen har att erbjuda för att ge din hud optimal fukt och skydd.

KEB Swedish Formula är utvecklad, testad och producerad i Sverige. Produkterna innehåller inga parabener eller mineraloljor och samtliga förpackningar är återvinningsbara. KEB testar ej sina produker på djur.

KEB Swedish Formula Purifying Cleansing Foam - Rengör varsamt och återfuktar huden. Den naturliga fuktbalansen skyddas medan orenheter orsakade av yttre påverkan avlägsnas. En mild rengöringsfoam berikad med aktiva ingredienser får din hy att kännas ren och fräsch. Passar alla hudtyper.


KEB Swedish Formula 24h Arctic Moisturising Cream - Återfuktar och skyddar din hud både dag och natt. Skyddar collagen och elastin från att brytas ned i förtid. Jämnar ut hudens struktur och ger en hälsosam lyster. Passar alla hudtyper.

Allt om Hudvård | | 3 kommentarer |

Principessa Cattiva Diva Silky Hand Cream


Detta är handkrämen mina händer har längtat efter länge nu. Den gör mina händer silkeslena och  den luktar även underbart. Jag använder den inte till vardags, för att lukten kan vara lite starkt för det, utan den får mina händer njuta av när jag skall ut. Jag är verkligen fäst vid den och lukten är godis. Älskar den, riktig princess handkräm. Ett annat plus är tuben och den rosa färgen. Det är ett klicklock och inte skruvlock. Vilket kan lätt bli klibbigt, då man skall skruva tillbaka locket igen. Nä, mer klicklock åt folket.


Cattiva Diva innehåller ingredienser som gör dina händer mjuka och ger dig känslan över att precis fått en manikyr. Sökandet efter den perfekta handkrämen är över!


Pris: 69-149 kr
Finns att köpa hos bl.a: Eleven.se
(Bild: Eleven.se)
Kroppsvård | | Kommentera |

Sally Hansen REA

Jag har ett tips till er som gillar Sally Hansen. På denna hemsida är det just nu REA på vissa utvalda produkter från Sally. Allt från 15 - 100 kr.  

(Bild: sallyhansen.se)
Beauty Couture Tipsar | | 3 kommentarer |
Upp