OPI & The Amazing Spider-Man CollectionVad tycker ni om att OPI släppt denna kollektion i Spindelmannens tecken?

De flesta av er har säkert sätt denna kollektionen hos andra bloggare. Men jag vill ändå visa upp den och skriva ett par rader om vad jag tycker om den. Kollektionen innehåller 7 st lack med ett shatter lack. Att OPI väljer och göra en kollektion av en film är ju inte första gången. Men att de valde just Spiderman är lite skoj. Det är en film för killarna annars tycker jag. Visst finns det romatiska scener i de gamla filmerna. Hur som helt, skoj är de.

Man kan inte undgå att färgerna i denna kollektion påminner väldigt mycket om spindelmannen. Men passar färgerna till sommar?? Njaa, jag tycker inte det. För mig är de mer höst/vinter färger.

För er som vill se filmen kommer den släppas den 3 juli ute på biograferna. Lacken ovan kommer i maj.
Kollektioner | | 2 kommentarer |

Vinn Manasi Makeup Lyster Cream Bronzer hos Beauty By Tanci

För er som är ute efter en grym bronzer nu när solen börjar titta fram mer ofta, kan jag tipa er om en tävling, som min vän Beauty By Tanci håller just nu. Vinsten är en bronzer från märket Manasi Makeup.

 

Titta bara på bilden med modellen Isabella. SNYGGT!! Mer säger jag inte. Gå in och tävla, NU!
Tävlingen håller på till den 5 april, kl: 21.00

Tips | | Kommentera |

Älskade Depend nr 164

Jag började denna blogg med ett inlägg om Depends sommarkollektion 2009. Sedan visade jag upp ett knallrosa lack som fortfarande faller mig i smaken. Det roliga är att jag målade mina naglar med detta lack igår och vad gjorde jag igår?? JO, jag skrev mitt första inlägg igen. Jag tror faktiskt att det är något magiskt över detta lack. Den är perfekt. Hållbarheten är okej, när den börjar flagna vill man ändå byta färg om måla med något nytt lack. Jag har haft detta lack sedan 2009 som sagt och den är lika lätt att måla med, inga klumpar och den har inte blivit tjockare i konsistensen. Jag vet inte om detta lack finns att köpa längre. För de som vill kan jag ta reda på detta.

Denna vår och sommar gäller det att måla naglarna i skrikiga/neon färger, för de som vill hänga med i tränderna. Tips bara. Det bästa med Depends lack är just priset, som gör att man kan köpa på sig många olika härliga färger.
Naglar | | 2 kommentarer |
Upp