Anastasia Beverly Hills Brow Ex-press

Anastasia Soare kallas bl.a för ögonbryn drottningen och många kändisar får sina ögonbryn formade av henne. Nu har hon tagit fram sin egen produktlinje, Anastasia Beverly Hills, som skall hjälpa oss på traven att få de perfekta ögonbrynen. 

Jag använder mig utav brow ex-press. Detta kit innehåller ögonbryns wax, en highlighter, två ögonbryns skuggor, fyra stenciler och en sned pensel. Kitet är verkligen praktiskt att ha med sig överallt, allt finns ju med. Jag är ganska mörk, därför har jag denna kit som är för brunetter, men kittet finns för blondiner också. Färgerna är ganska mörka, jag suddar ut skuggan en aning, för jag vill inte ha så värst markerade bryn. Skuggan sitter verkligen hela dagen och är ganska svår att tvätta bort. Vilket både är ett plus och minus. Stencilerna är super om man inte är nöjd med sin egen form på brynen. Jag har låtit mina bryn växa (jättesvårt att låta bli och inte plocka) ut och använd mig av en stencil för att plocka brynen efter den. Det fungerar jätte bra också. Jag är super nöjd med detta kit. Man får verkligen naturliga bryn, som ser bra ut, men man kan även gå ett steg längre och göra dem mer markerade. Ett minus är väl priset, ca 400 kr. Det är mycket pengar för brynfixning, men om man tänker efter kostar det mer att gå på salong.

Här nere ser ni de olika stencilerna och hur de ser ut. Jag använder mig utav Petite arch, alltså den första. Jag ber ursäkt för mina bryn, har inte plockat dem för att jag håller på och lär mig att plocka med tråd =) Den sista bilden visar highlightern, den mörka skuggan och ljusa skuggan.
Ögon | |
#1 - - Makeuponista:

Åh, tittade på denna på Kicks i veckan. Såg jättebra ut! =)

#2 - - Makeuponista:

Sv: Vad tråkigt med ditt konad-stämplande! Vad är det som inte fungerar för dig då?

#3 - - Malin:

Hejsan :)

Gud vilken smart blogg!!Titta gärna in mig och kom med tips också :) Puss

#4 - - Makeuponista:

Sv: Jaha, så var det för mig i början, väldigt irriterande :( Kanske gör du redansåhär, men tänkte ändå förklara :)1. Jag rengör brickan, stämpeln och skrapan

2. Applicerar nagellack på brickan

3. Skrapar bort och håller då skrapan med Konad-märket uppåt

4. Tar stämpeln och trycker snabbt men försiktigt på brickan

5. Jag tar stämpeln och sätter den där mönstret ska börja och "rullar" den på nageln. Ibland håller jag stämpeln stilla och rullar nageln istället, det är nästan lättare.

6. Avslutar med topplack.#5 - - M:

sv: fyfan! Det känns som att hela världen sover!de där ögonbrynsmallarna är så sjukt praktiska!

Upp