China Glaze Orange Cuticle Oil
"Denna olja ger näring till dina nagelband och stärker på samma gång naglarna. Arbetar på djupet och gör snabbt dina nagelband mjuka samtidigt som naturliga naglar får ökad flexibilitet och styrka. Artificiella naglar får nytt liv. Innehåller en unik kombination av fem vårdande oljor: jojoba, ris och antioxidantrika vitaminerna A, C & E för att hjälpa torra, skadade nagelband. Botaniska extrakt agerar naturligt lugnande och antiseptiskt"Jag använder min av denna olja för mina nagelband och naglar. Den fungerar för mig och jag älskar China Glaze. Sen vet jag inte direkt om den har stärkt mina naglar. Men nagelbanden gillar den. Citron luktar den och är super smidig. Jag tar en droppe på nagelbanden och masserar in oljan både på nageln och banden. Ta inte för mycket för den går inte in annars. Jag lägger på oljan innan jag skall sova för då vet jag att jag inte tvättar bort den och nagelbanden får den vård de behöver.


Pris
: 98 Kr
Finns att köpa hos bl.a: Eleven
Naglar | |
#1 - - SOFI - fotoblogg:

svar: tack :)

#2 - - SARA:

är det bra med dig?

#3 - - e l i n l e i j o n:

Då är vi två :( haft en skit dag på jobbet jag med....

#4 - - ELLEN AHL AXELSSON:

skit dagar på jobb verkar inte trevliga! :P

#5 - - carro:

jätte fin blogg :D såg att du e medlem på blogglovin, undrar ifall vi kanske skulle kunna penumerera på varandra?Ha det braa

CArro

#6 - - Hanna:

Vad jobbigt... :/ Något speciellt som har hänt?Jag ställde förresten upp en fototävling på Veckorevyns sommarturné där man kan vinna en dator. Det skulle vara kul om du röstade på mig! (klicka på snäckan, tar bara en sekund)

http://www.asusnordic.com/summertour/?p=338

Upp