Rosenserien

Rosenserien är en svensk, biologisk och ekologisk hudvårdsserie för hela familjen. Tillverkningen sker i Sverige och huvudkontoret ligger i Valdemarsvik. Produkterna innehåller äkta rosenolja. Basen är Aloe Vera, istället för vatten. De är fria från animaliska ingredienser, alkohol, mineraloljor samt andra skadliga kemikalier och är dessutom inte djurtestade.

Jag har testat tre produkter ur Rosenserien. Jag ÄLSKAR lukten på dessa produkterna. Den påminner mig om när jag var liten och jag lekte med mammas produkter, som också luktade rosor. 

RENGÖRINGSKRÄM
Skonsam och vattenlöslig rengöring som effektivt tar bort smuts, damm, makeup och döda lösa hudceller. Masseras in över ansikte och hals. Normal till torr hud - varje dag, sköljs bort med vatten. Känslig hud - undvik vatten, torka bort rengöringen med en mjuk ansiktsservett, gärna fuktad med Rosenvatten. Tar bort de flesta sorters makeup.

Jag har blandhy. Jag masserar in rengörningskrämen på huden och tvättar bort det med vatten. Huden känns verkligen ren och inte alls torr. Har även tagit bort det med ansiktsservett. Allt smuts kan inte försvinna tänker man, men det mesta går faktiskt bort. Om man använder ansiktsvatten till, går ALLT bort. Super bra produkt i en pumpflaska.

ROSENVATTEN
Vårdande, uppfriskande och alkoholfritt ansiktsvatten. Förbereder huden för de vårdande hud- och kroppsprodukterna genom att återställa hudens pH-värde och sluta porerna efter rengöring. Neutraliserar effektivt vattnets negativa effekter på huden. Fungerar även som en fuktsluss så att ansiktskrämen går lättare och djupare in i huden. Används istället för vanligt vatten på morgonen och alltid innan ansiktskräm. Spraya direkt på huden eller i handen och badda över ansikte och hals. Kan med fördel användas även under dagen om behov av extra fukt.

Oh, vilket underbart ansiktsvatten och den luktar underbart. Huden känns super ren och friskt efter användning. Jag sprayar lite i händerna och bäddar in den i hyn. För att få bort all smuts sprayar jag den på bomullsrondeller och rengör på det viset. Kommer i en praktisk sprayflaska.

FUKTKRÄM - NORMAL HUD
Lättabsorberad kräm för ansikte och hals, rik på fuktighetstillförande och fuktighets-
bindande naturliga råvaror. Krämen innehåller verksamma vegetabiliska ämnen som tillsammans skyddar, stärker och ger näring åt huden. Fungerar som både dag- och nattkräm. Innehåller naturligt UV-filter. Rekommenderas i kombination med Rosenseriens Ögongelé.

Bra fuktkräm. Huden känns mjuk och återfuktad. Lätt att arbeta med och den går snbbt in i hyn. Den fungerar också jätte bra som bas innan sminket. Krämen kommer i en smart vakuumflaska vilket håller bakterierna borta.

Jag är positivt överraskad över dessa produkter och är super nöjd. Nu är jag jätte nyfiken på resten av serien. I Rosenserien hittar du produkter för hela kroppen.


Produkterna säljs och används på salonger, spaanläggningar, hälsokostbutiker och vid hemförsäljning. År 2008 valdes Rosenserien till Årets Naturkosmetik av hälsokostfackhandeln i Sverige.

Läs mer om produkterna på Rosenserien.com

Allt om Hudvård | |
#1 - - Sara:

Toppen blogg. Tack för den! Jag skall verkligen testa produkter från Rosenserien. Kram

#2 - - Elisa:

De där produkterna är så sjukt bra =D Köper dem själv av en återförsäljare jag känner =) Har man väl börjat så tänker man inte ens på några andra produkter, känner jag iaf :) Grymma är dem =)Härligt att du lagt upp just om dem :)

#3 - - Sara:

Saknar ditt bloggande. Hoppas du kommer upp med nya spännande produkter snart. Kram/Sara

#4 - - Beauty:

Hej Sara! Vad glad jag blir när du skriver så. Ja, har många spännande nyheter på G här i bloggen. Kram

#5 - - Ronja:

man får tänka på pengarna;p hehe, vad jobbar du med då?:)

#6 - - Ronja:

samma här ;-) jo, jag gillar också kvällar men inte då de är såhär varmt :P

#7 - - Elisa:

Hehe ja jag använder solkräm unik, jag har börjat med den här till våren, sommaren så jag har ju inte använt den så där jättelänge=) Men jag älskar den faktiskt :) Jag har inte bränt mig där jag har använt det (förutom axlarna, men det var väldigt hett ute och jag var oförsiktig och hade ingen högre solskyddsfaktor fastän jag borde ha haft det eftersom jag har lättare att bli bränd där, men det vart inte alls så mkt som jag trodde det skulle bli så det är bra :))och jag har blivit brun, plus att jag tycker den, som alla andra i serien, luktar grymt gott :) Så jag tycker om den :) Man ska ju använda den hela tiden eftersom den är både förebyggande för innan solning, under solning och efter solning :) Sen så är ju dock inte solskyddsfaktorn så himla hög så man ska ju ta det försiktigt om man ska vara ute länge och så men det säger ju sig självt :) Tycker absolut du ska testa hela serien:) Det finns ju mkt produkter och jag har på långa vägar inte testat allt än, men jag ska nog hinna med det med:D är en väldigt god bit påväg :D

#8 - - Caroline:

Svar: Åh intressant! Hoppas det funkar, ska läsa din recention sen så får vi se om även jag köper det.

#9 - - sofia':

åh vilken fin blogg! :)

#10 - - Jessica:

Rosenvattnet lät ju verkligen härligt :)

#11 - - sofia':

sv: åh tack! allt bra med dej? :)

Upp