NYX High Definition Photogenic Foundation

Info från eleven.se:

En flytande foundation framtagen med "HD Photogenic" som ger en felfri hy. När ljuset träffar huden så speglas ljuset och gör att huden ser slät och jämn ut samt minskad synlighet av porer.

Den ger en felfri hud med tack vare tri-peptider som främjar kollagenproduktionen, minskar rynkor och porer, samt föryngrar huden. High Definition Photogenic Foundation är perfekt för dagligt bruk, denna flytande foundation glider på lätt för en perfekt slät hy och för ett daggigt snyggare utseende.

- Hög definition.
- Berikad med mineraler.
- Fri från parabener & talk.
 
Jag har haft denna foundation hemma ett bra tag nu, men inte testat den pga fel nyans. Den är mycket mörk (nyans 03 Natural) och har även lite rosa i undertonen, vilket inte passar min bleka hud. Hela dagen idag har jag varit hemma och tänkte varför inte testa den, medans man är själv hemma och inte behöver vistas ute. Vill inte skrämma någon, då jag inte ser normal ut, ser ut som en fjortis.
 
Jag applicerade foundationen med en foundationpensel och den var spidig att arbeta med. Täcker super bra (har många fläckar i ansiktet nu, vilket många gravida får), både pigmentfläckar, finnar, röda partier, ja allt. Samtidigt som den täcker, känns den inte tung på hyn och fungerar även bra på torra partier. Jag blev inte glansig av den och hållbarheten är ett stort plus. Skulle tvätta av den för en stund sen, fick hålla på ett tag. Ett annat plus är ju att den är både paraben och talkfri, samtidigt som den är berikad med mineraler. Ett litet minus är nyansen, som är mörkare än vad den låter på namnet och ser ut på bilden. 
 
    
 Bild från eleven.se och min egna.
 
Denna foundation från NYX kan jag verkligen rekommendera för de med problemhy eller för de som vill ha en bra party foundation. Jag kommer nog att beställa en nyans ljusare (02 Soft Beige) och hoppas på att den passar bättre.
 
Priset för 36g ligger på 299kr och finns att beställa ifrån eleven.se
 
Bas | |
Upp