OPI & The Amazing Spider-Man CollectionVad tycker ni om att OPI släppt denna kollektion i Spindelmannens tecken?

De flesta av er har säkert sätt denna kollektionen hos andra bloggare. Men jag vill ändå visa upp den och skriva ett par rader om vad jag tycker om den. Kollektionen innehåller 7 st lack med ett shatter lack. Att OPI väljer och göra en kollektion av en film är ju inte första gången. Men att de valde just Spiderman är lite skoj. Det är en film för killarna annars tycker jag. Visst finns det romatiska scener i de gamla filmerna. Hur som helt, skoj är de.

Man kan inte undgå att färgerna i denna kollektion påminner väldigt mycket om spindelmannen. Men passar färgerna till sommar?? Njaa, jag tycker inte det. För mig är de mer höst/vinter färger.

För er som vill se filmen kommer den släppas den 3 juli ute på biograferna. Lacken ovan kommer i maj.
Kollektioner | |
#1 - - Tanci:

JAg gillar Call me Gwen Ever o Your Web or mine! De skulle ju kunna vara sommarlack. Into the night ser ocksåf räck ut.Haha fast sen är ja ju så tråkig och gillar bara rosa, röda, lila färger. Alltså de "vanliga" lackfärgerna. Dvs inget blått, grönt, gult, grått osv.

#2 - - Enii:

Hehe, för mig är det tvärtom, visst gillar jag rosa, men det ska vara lite udda färger. Jag är mest nyfiken på Just spotted the lizard (som påminner väldigt mycket om Chanel Péridot)och lite gran på shatter lacket.

Upp